Recept
« Terug naar recepten
Visstoofpotje
PT30M
Visstoofpotje
Een heerlijk visstoofpotje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visstoofpotje te bereiden
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.Verhit de olie in een pan met een dikke bodem en fruit hierin de ui goudbruin.Voeg de bevroren koolvis toe en bak hem 1 minuut mee.doe de reepjes paprika en de tomatenblokjes erbij.Breng het stoofpotje zachtjes tegen de kook aan en laat het afgedekt op laag vuur 20 minuten zacht koken.Breng op smaak met zout en vers gemalen peper.rooster de zonnebloempitten in een droge koekenpan 3 minuten.Laat ze even afkoelen en roer ze door de rijst.Verdeel de rijst over 4 borden en schep het visstoofpotje erbij.Bestrooi het gerecht met peterselie en serveer direct.
Jenny zegt: