KookJij

Visstoofpotje

Een heerlijk visstoofpotje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: allerhande
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visstoofpotje te bereiden

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.Verhit de olie in een pan met een dikke bodem en fruit hierin de ui goudbruin.Voeg de bevroren koolvis toe en bak hem 1 minuut mee.doe de reepjes paprika en de tomatenblokjes erbij.Breng het stoofpotje zachtjes tegen de kook aan en laat het afgedekt op laag vuur 20 minuten zacht koken.Breng op smaak met zout en vers gemalen peper.rooster de zonnebloempitten in een droge koekenpan 3 minuten.Laat ze even afkoelen en roer ze door de rijst.Verdeel de rijst over 4 borden en schep het visstoofpotje erbij.Bestrooi het gerecht met peterselie en serveer direct.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jenny

Jenny zegt:
Heeft heerlijk gesmaakt! Had er per vergissing uien bij gedaan, maar dit smaakte ook écht lekker! Hierdoor heb ik wel iets meer knoflook, peper, zout en Italiaanse kruiden erbij gedaan!! :D
Jenny

Jenny zegt:
Lijkt me echt lekker en snel. Dieet en slank is mooi meegenomen met deze winterse dagen. Ga 't morgen maken!!! :D
janneke

janneke zegt:
Dit is een heerlijk recept, ik gebruik meestal verse tomaten met italiaanse kruiden erbij