Recept
« Terug naar recepten
Vistapas
PT15M
Vistapas
Een heerlijk vistapas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vistapas te bereiden
Artisjokharten laten uitlekken, klein stukje van onderkant snijden. Makreelsnack mengen met kappertjes. Artisjokharten vullen met makreelmengsel. Aan cocktailprikkers garnaal, olijf en garnaal prikken. Tomaatjes wassen, kapje eraf snijden en zaadjes eruit scheppen. Zalmsnippers mengen met olijvonaise. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaatjes hoog opvullen met zalmmengsel. Tapas over vier bordjes verdelen. Lekker met geroosterd brood en roomboter.