Recept
« Terug naar recepten
Vlees: bouletten in een broccoliroom-sausje met gorgonzola
PT25M
Vlees: bouletten in een broccoliroom-sausje met gorgonzola
Deze bouletten of balletjes kan je serveren met pasta, aardappelen of rijst.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vlees: bouletten in een broccoliroom-sausje met gorgonzola te bereiden
- Gehakt mengen met het ei, chapelure, tabasco en kruiden rol er bouletten van bak deze gaar aan in een beetje boter. Broccoli zeer fijn snijden deze even aanstoven in een beetje boter voeg de room toe en warm deze goed op. Mix de saus en warm deze terug goed op terwijl men de blokjes kaas eronder mengd. Serveer deze balletjes met saus zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.