KookJij

Vlees: gehaktballetjes met stukjes bloemkool

Balletjes van gehakt met bloemkool.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vlees: gehaktballetjes met stukjes bloemkool te bereiden

  1. Gehakt mengen met het ei, chapelure, kruiden en de kleine roosjes bloemkool. Maak er balletjes van en bak deze gaar aan in boter. Serveer de balletjes in een sausje naar keuze met pasta of aardappelen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om e vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Fijn om te horen Monique ;-)
monique ottenbros

monique ottenbros zegt:
Heb er wat peper, zout en geraspte kaas door gedaan, heerlijk!
Geserveerd met gebakken aardappeltjes en sla, zeker voor herhaling vatbaar, volgende keer gebakken rijst erbij