Recept
« Terug naar recepten
Vlees: gehaktballetjes met stukjes bloemkool
PT40M
Vlees: gehaktballetjes met stukjes bloemkool
Balletjes van gehakt met bloemkool.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vlees: gehaktballetjes met stukjes bloemkool te bereiden
- Gehakt mengen met het ei, chapelure, kruiden en de kleine roosjes bloemkool. Maak er balletjes van en bak deze gaar aan in boter. Serveer de balletjes in een sausje naar keuze met pasta of aardappelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om e vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
monique ottenbros zegt:
Geserveerd met gebakken aardappeltjes en sla, zeker voor herhaling vatbaar, volgende keer gebakken rijst erbij
Hilde Dumont zegt: