Recept
« Terug naar recepten
Vleesbroodje gevuld met bloemkool en Italiaanse kruiden
PT40M
Vleesbroodje gevuld met bloemkool en Italiaanse kruiden
Heerlijk gevuld broodje met bloemkool
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vleesbroodje gevuld met bloemkool en Italiaanse kruiden te bereiden
- Meng het gehakt met de chapelure, eike en kruiden. Rol het vlees uit en vul deze met de in kleine stukjes bloemkool. Vouw dicht en maak er een broodje van. Bak het vlees gaar in boter. Snij in mooie schijven en serveer zeer warm met opgebakken aardappelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Gea Bruining zegt: