KookJij

Vleessaus

Een heerlijk vleessaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: ? personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vleessaus te bereiden

fruit het uitje in een beetje boter.
Voeg daar de gesneden knoflook-rode,gele,groene paprika en champignons toe.
doe daar de sherry bij.
De barbeque saus als meeste erbij en daarna de tomatenketchup en er dan een mooie saus van maken.
Doe er eventueel naar smaak ook een beetje suiker of zoetstof bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

w.porck

w.porck zegt:
ziet er erg lekker en simpel uit.