Recept
« Terug naar recepten
Vleessaus
PT15M
Vleessaus
Een heerlijk vleessaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Brigit van den Bliek
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
? personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vleessaus te bereiden
fruit het uitje in een beetje boter.
Voeg daar de gesneden knoflook-rode,gele,groene paprika en champignons toe.
doe daar de sherry bij.
De barbeque saus als meeste erbij en daarna de tomatenketchup en er dan een mooie saus van maken.
Doe er eventueel naar smaak ook een beetje suiker of zoetstof bij.
Voeg daar de gesneden knoflook-rode,gele,groene paprika en champignons toe.
doe daar de sherry bij.
De barbeque saus als meeste erbij en daarna de tomatenketchup en er dan een mooie saus van maken.
Doe er eventueel naar smaak ook een beetje suiker of zoetstof bij.
w.porck zegt: