Recept
« Terug naar recepten
Vlinderpasta met Kabeljauw
PT40M
Vlinderpasta met Kabeljauw
Een heerlijk vlinderpasta met kabeljauw recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
montignac
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vlinderpasta met Kabeljauw te bereiden
Verdeel de helft van de paprikareepjes over de bodem ven de ovenschaal.
Pureer de andere helft in de keukenmachine.
Leg blokjes kabeljauw over de paprikareepjes.
Vermeng creme fraiche met de paprikapuree.
Breng op smaak met z/p.
Kook de vlinderpasta volgens de instructies beetgaar.
Afgieten en uitlekken.
Verwarm de oven voor op 200 gr. C
Kook/ stoom broccolieroosjes beetgaar.
Meng vlinderpasta en broccoli goed door elkaar en verdeel dit over de kabeljauw.
Schenk het creme fraiche mengsel over de pasta.
Plaats de ovenschotel gedurende 20 min in de voorverwarmde oven.
Pureer de andere helft in de keukenmachine.
Leg blokjes kabeljauw over de paprikareepjes.
Vermeng creme fraiche met de paprikapuree.
Breng op smaak met z/p.
Kook de vlinderpasta volgens de instructies beetgaar.
Afgieten en uitlekken.
Verwarm de oven voor op 200 gr. C
Kook/ stoom broccolieroosjes beetgaar.
Meng vlinderpasta en broccoli goed door elkaar en verdeel dit over de kabeljauw.
Schenk het creme fraiche mengsel over de pasta.
Plaats de ovenschotel gedurende 20 min in de voorverwarmde oven.
Mijn kookverhaal (Hans de vos)
Dit is een mooi recept en Ik vind het leuk, pasta en vis samen uit de oven.