Recept
« Terug naar recepten
Volkorenpasta op zijn Provencaals
PT30M
Volkorenpasta op zijn Provencaals
Een heerlijk volkorenpasta op zijn provencaals recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Volkorenpasta op zijn Provencaals te bereiden
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaatjes in vier snijden.
Pasta beet gaar koken en afgieten.
Kip aanbakken, sjalot, look en champignons toevoegen. Zeer kort aanbakken, voeg de tomaatjes toe en kruid naar smaak af.
Roer de pesto onder de warme pasta.
Serveer dit gerechtje zeer warm en werk af met de kazen en verse basilicum.
Look zeer fijn snijden.
Tomaatjes in vier snijden.
Pasta beet gaar koken en afgieten.
Kip aanbakken, sjalot, look en champignons toevoegen. Zeer kort aanbakken, voeg de tomaatjes toe en kruid naar smaak af.
Roer de pesto onder de warme pasta.
Serveer dit gerechtje zeer warm en werk af met de kazen en verse basilicum.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.