Recept
« Terug naar recepten
Volkorenwraps met wokgroenten
PT60M
Volkorenwraps met wokgroenten
Een heerlijk volkorenwraps met wokgroenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wraps
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Volkorenwraps met wokgroenten te bereiden
1. Klop de eieren los met de melk en een snuifje zout. Doe een beetje van het mengsel bij het meel en meng goed. Voeg er dan geleidelijk de rest aan toe en roer tot een glad beslag. Laat een uurtje rusten.
2. Snipper de sjalot. Snijd de groenten in dunne staafjes. Verhit een wokpan. Roerbak de wortel en sjalot in een mengsel van archide- en sesamolie. Doe er dan de courgette bij en tenslotte de sojascheuten. Breng op smaak met sojasaus, ketjap, peper en zout.
3. Bak pannenkoekjes van het beslag en houd ze warm tot ze allemaal gebakken zijn (onder een bord of in de oven).
4. Verdeel de groenten over de pannenkoekjes en rol tot een wrap. Garneer ze met korianderblaadjes. Serveer meteen.
2. Snipper de sjalot. Snijd de groenten in dunne staafjes. Verhit een wokpan. Roerbak de wortel en sjalot in een mengsel van archide- en sesamolie. Doe er dan de courgette bij en tenslotte de sojascheuten. Breng op smaak met sojasaus, ketjap, peper en zout.
3. Bak pannenkoekjes van het beslag en houd ze warm tot ze allemaal gebakken zijn (onder een bord of in de oven).
4. Verdeel de groenten over de pannenkoekjes en rol tot een wrap. Garneer ze met korianderblaadjes. Serveer meteen.
koekaratchee zegt: