Recept
« Terug naar recepten
Vruchten(d)roomtoetje met chocoladecake
PT35M
Vruchten(d)roomtoetje met chocoladecake
Een heerlijk vruchten(d)roomtoetje met chocoladecake recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Dieet & Slank - Nagerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
30
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Tania
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vruchten(d)roomtoetje met chocoladecake te bereiden
Appel schillen en in stukjes snijden. Samen met de bramen in de magnetron 3 minuten koken op 650 W. Laten afkoelen
Uit het bladerdeeg sterren snijden, goed inprikken zodat ze niet heel veel gaan rijzen tijdens het bakken. 20 min. in oven bakken. De chocolade samen met de koffiemelk laten smelten (au bain Marie of even in de magnetron) en goed door elkaar mengen. De sterren met de bovenzijde in de warme chocolade dopen. De cake in blokjes snijden.
Afwerken:
Neem mooie wijnglazen en bouw de cake(d)room met vruchten als volgt op:
Chocoladecake, vruchtenmengsel, chocoladecake en als laatste de vanillevla.
Nog wat chocoladeschaafsel over de vla en om het af te maken de bladerdeegster erop leggen.
Uit het bladerdeeg sterren snijden, goed inprikken zodat ze niet heel veel gaan rijzen tijdens het bakken. 20 min. in oven bakken. De chocolade samen met de koffiemelk laten smelten (au bain Marie of even in de magnetron) en goed door elkaar mengen. De sterren met de bovenzijde in de warme chocolade dopen. De cake in blokjes snijden.
Afwerken:
Neem mooie wijnglazen en bouw de cake(d)room met vruchten als volgt op:
Chocoladecake, vruchtenmengsel, chocoladecake en als laatste de vanillevla.
Nog wat chocoladeschaafsel over de vla en om het af te maken de bladerdeegster erop leggen.
hanna zegt: