Recept
« Terug naar recepten
Waldorfsalade
PT15M
Waldorfsalade
Een heerlijk waldorfsalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
primo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Waldorfsalade te bereiden
Verwijder de buitenste bladeren van de sla, was de overige blaadjes goed en laat ze uitlekken.
Was de appels, verwijder het klokhuis, maar behoud de schil en snijd in partjes.
Besprenkel ze met citroensap.
Was de stengels bleekselderij en snijd ze in stukjes.
Meng de mayonaise met het water en breng op smaak met peper en het lente-uitje.
Verdeel de sla over de borden. Schik de bleekselderij en appels erop.
Strooi enkele walnoten bovenop.
Dien op met de dressing.
Was de appels, verwijder het klokhuis, maar behoud de schil en snijd in partjes.
Besprenkel ze met citroensap.
Was de stengels bleekselderij en snijd ze in stukjes.
Meng de mayonaise met het water en breng op smaak met peper en het lente-uitje.
Verdeel de sla over de borden. Schik de bleekselderij en appels erop.
Strooi enkele walnoten bovenop.
Dien op met de dressing.