Gasten genieten er altijd weer van. En vragen het recept. Dan vind ik het jammer het recept te delen.
Anders is het niet meer speciaal. En ik vind niets fijner dat de mensen genieten van het lekkers.
Daarom zet ik het hier neer dit te delen. Jullie komen toch niet bij mij .:D
Recept
« Terug naar recepten
Warm kaas - tomatenbrood
PT15M
Warm kaas - tomatenbrood
Een heerlijk warm kaas - tomatenbrood recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
mia Elsjan
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
?
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warm kaas - tomatenbrood te bereiden
De oven voorverwarmen op 210*C .
De boter in een schaaltje mengen met kaas, tomatenpuree en basilicum.
Het brood om de 1,5 cm insnijden, waarbij
de bodem intact blijft. Het botermengsel tussen
de plakjes brood smeren en het brood terugdrukken
in zijn vorm.
Het brood in folie wikkelen en 10 min. bakken. Folie
open maken en nog 5 min bakken zodat het brood knapperig wordt.
De boter in een schaaltje mengen met kaas, tomatenpuree en basilicum.
Het brood om de 1,5 cm insnijden, waarbij
de bodem intact blijft. Het botermengsel tussen
de plakjes brood smeren en het brood terugdrukken
in zijn vorm.
Het brood in folie wikkelen en 10 min. bakken. Folie
open maken en nog 5 min bakken zodat het brood knapperig wordt.
Mijn kookverhaal (mia Elsjan)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
mia7 zegt:
Willemien uit Canada zegt:
dina vierstraete zegt: