Recept
« Terug naar recepten
Warm Weer Pastasalade met Tonijn en Sardientjes.
PT20M
Warm Weer Pastasalade met Tonijn en Sardientjes.
Deze pastasalade smaakt lauwwarm erg lekker, maar ook gekoeld uit de
koelkast. Het is maar net , waar je voorkeur naar uitgaat. De basis is fusilli
met daarbij een combi van tonijn en sardientjes. Echt heerlijk.
Ik heb een blikje groentemacedoine gebruikt, maar dat hoeft natuurlijk niet.,
want in deze salade kun je menig groenterestje dat je nog voorhanden hebt
gebruiken :)
Hou je niet zo van vis? Kies dan voor de toevoeging van ham reepjes of
blokjes.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warm Weer Pastasalade met Tonijn en Sardientjes. te bereiden
- Kook de fusilli volgens de bereidingswijze die op de verpakking staat. Giet af en laat uitlekken.
- Ondertussen kun je alle groente snijden en de vis laten uitlekken.
- Roer ook een dressing van de Chilisaus, olie en azijn en breng deze op smaak met peper en zout.
- Dan is het alleen nog slechts een kwestie van alles in de kom door elkaar roeren en proeven, of nog iets van de smaakmakers aan toegevoegd moet worden.
- Zoals gezegd lauwwarm eten of maak de salade in de ochtend en zet koud tot gebruik.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Zet wat zilveruitjes en of augurkjes op tafel voor een fris zuurtjevoor erbij.