Recept
« Terug naar recepten
Warme BIMI met feta salade
PT15M
Warme BIMI met feta salade
Een heerlijk warme bimi met feta salade recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jan vogelzang
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
kook demostratie op een beurs van AH
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warme BIMI met feta salade te bereiden
1 Kook de BIMI in licht gezouten water beetgaar en laat dit uitlekken.
2 Besprenkel de BIMI met de olijfolie en de citroensap.
3 Breng het geheel op smaak met zout en peper.
4 Snij de feta in blokjes en strooi het over de BIMI
5 Snij de tomaatjes doormidden, ontdoe ze van de
zaadjes en snij ze verder klein.
6. Voeg dit toe aan de salade en serveer deze warm
met knapperig stokbrood of ook lekker met
gebakken aardappelschijfjes of krielaardappelen
2 Besprenkel de BIMI met de olijfolie en de citroensap.
3 Breng het geheel op smaak met zout en peper.
4 Snij de feta in blokjes en strooi het over de BIMI
5 Snij de tomaatjes doormidden, ontdoe ze van de
zaadjes en snij ze verder klein.
6. Voeg dit toe aan de salade en serveer deze warm
met knapperig stokbrood of ook lekker met
gebakken aardappelschijfjes of krielaardappelen
Mijn kookverhaal (jan vogelzang)
BIMI is een kruizing tussen broccolie en Chineese kool het heeft een mildere smaak dan broccolie zelf en er is info te halen via www.bimi.eu.com.