Recept
« Terug naar recepten
Warme brioche met gebakken appel en peer
PT20M
Warme brioche met gebakken appel en peer
Een heerlijk warme brioche met gebakken appel en peer recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.alldaylong.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warme brioche met gebakken appel en peer te bereiden
Klop het ei los met de suiker en de melk.
Schil de appel en de peer. Snij ze in partjes en verwijder het klokhuis.
Verwarm de helft van de vetstof in een ruime pan en bak de appelen en peren op een matig vuur.
Snij de vanillestok overlangs door en schraap er de zaadjes uit. Voeg de zaadjes bij de appel en peer en bestrooi het geheel met de kaneel. Daarna voeg je de noten toe.
Haal de plakken brood door het eimengsel en bak ze in de resterende vetstof.
Lepel het gebakken fruit op de toast en serveer op warme borden.
Schil de appel en de peer. Snij ze in partjes en verwijder het klokhuis.
Verwarm de helft van de vetstof in een ruime pan en bak de appelen en peren op een matig vuur.
Snij de vanillestok overlangs door en schraap er de zaadjes uit. Voeg de zaadjes bij de appel en peer en bestrooi het geheel met de kaneel. Daarna voeg je de noten toe.
Haal de plakken brood door het eimengsel en bak ze in de resterende vetstof.
Lepel het gebakken fruit op de toast en serveer op warme borden.