Recept
« Terug naar recepten
Warme fruitsalade
PT15M
Warme fruitsalade
Een heerlijk warme fruitsalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
AH (speciaal voor Ruud!)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warme fruitsalade te bereiden
1. Appels schillen en in partjes snijden. 1 dl water, citroensap en 1 el Canderel aan de kook brengen. Appelpartjes toevoegen en circa 5 min. zachtjes laten koken tot appels zacht zijn. Bramen toevoegen en 2 min. meekoken. Fruitmengsel in kom gedeeltelijk laten afkoelen. Kwark met 1 el Canderel en kaneel mengen. Fruit met sap over 4 bordjes verdelen en kaneelkwark ernaast scheppen. Bestrooien met kaneelpoeder.