Recept
« Terug naar recepten
Fitnessbrood met havermout en kwark
PT10M
Fitnessbrood met havermout en kwark
Het deeg voor dit brood is heel gemakkelijk te maken. Het brood bevat geen gist . Een brood om mee af te vallen.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Brood - Bakken
- > Dieet & Slank - Ontbijt & Lunch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
van een Duitse vriendin
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fitnessbrood met havermout en kwark te bereiden
- Oven voorverwarmen op 180 graden boven- en onderwarmte.
- Eieren loskloppen en goed door de kwark mengen.
- Mengen met de andere ingredienten.
- Het moet een relatief vast deeg worden.Bakvorm beleden met bakpapier.
- Bakvorm vullen met het deeg. Deeg gladstrijken. Sesamzaad of zonnebloempitten erover strooien,
- Brood in het midden van de oven plm. 50 minuten bakken.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Ik heb dit brood gebakken. Het deeg was erg gemakkelijk te maken. Wij vonden het een lekker broodje.