Recept
« Terug naar recepten
Warme groenten schotel
PT20M
Warme groenten schotel
Een heerlijk warme groenten schotel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warme groenten schotel te bereiden
Spruiten in twee snijden.
Wortelen grof snijden.
Witloof grof snijden.
Bak de spekblokjes krokant aan voeg de groenten, rozijnen, krenten toe, goed kruiden stoof dit beetgaar aan. Hou het witloof even aan de kant.
Als laatste de porto en honing toevoegen evenzeer het witloof.
Serveer zeer warm zowel bij vis als vlees of gevogelte.
Wortelen grof snijden.
Witloof grof snijden.
Bak de spekblokjes krokant aan voeg de groenten, rozijnen, krenten toe, goed kruiden stoof dit beetgaar aan. Hou het witloof even aan de kant.
Als laatste de porto en honing toevoegen evenzeer het witloof.
Serveer zeer warm zowel bij vis als vlees of gevogelte.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.