Recept
« Terug naar recepten
Kippenblokjes apart geserveerd
PT35M
Kippenblokjes apart geserveerd
Een heerlijk kippenblokjes apart geserveerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippenblokjes apart geserveerd te bereiden
Spruiten in twee snijden.
Wortelen grof snijden.
Witloof grof snijden.
Bak de spekblokjes krokant aan voeg de groenten, rozijnen, krenten toe, goed kruiden stoof dit beetgaar aan. Hou het witloof even aan de kant.
Als laatste de porto en honing toevoegen evenzeer het witloof.
Kip goed gaar aanbakken en kruiden.
Aardappelen koken afgieten en pureren kruiden olijfolie toevoegen en de kaas meng alles zeer goed.
Serveer alles zeer warm op bord.
Wortelen grof snijden.
Witloof grof snijden.
Bak de spekblokjes krokant aan voeg de groenten, rozijnen, krenten toe, goed kruiden stoof dit beetgaar aan. Hou het witloof even aan de kant.
Als laatste de porto en honing toevoegen evenzeer het witloof.
Kip goed gaar aanbakken en kruiden.
Aardappelen koken afgieten en pureren kruiden olijfolie toevoegen en de kaas meng alles zeer goed.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.