Recept
« Terug naar recepten
Warme perziken
PT15M
Warme perziken
Een heerlijk warme perziken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warme perziken te bereiden
Azijn met basterdsuiker en peper aan de kook brengen en op zacht vuur tot de helft laten inkoken.
Perziken dun met sesamolie bestrijken en aan beide zijden ongeveer 4 min. roosteren.
Perziken tijdens roosteren regelmatig met balsamico-dressing bestrijken.
Perziken in partjes snijden en serveren met gorgonzola.
Perziken dun met sesamolie bestrijken en aan beide zijden ongeveer 4 min. roosteren.
Perziken tijdens roosteren regelmatig met balsamico-dressing bestrijken.
Perziken in partjes snijden en serveren met gorgonzola.
marijnissen zegt: