KookJij

Waterkerssalade met rookvlees en appel

Een heerlijk waterkerssalade met rookvlees en appel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 0 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie: 250 kCal energie
6gr Gram eiwit
21gr Gram vet
10gr Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Menu a la Minute
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Waterkerssalade met rookvlees en appel te bereiden

voorbereiden:
maak de waterkers schoon. Roer een sausje van de
honing, mosterd, de azijn en de olie. Breng op smaak met pezo. Halveer de plakjes rookvlees (hoeft niet) Was de appel en snijd hem in plakjes. Verwijder het klokhuis en snijd de partjes in plakjes. Besprenkel ze met de citroensap. Rooster de zonnebloempitten in een droge koekenpan goudbruin.
Bereiden:
Verdeel de waterkers, de appel en het rookvlees over 2 bordjes. Sprenkel het sausje over de salade en strooi de zonnepitten erover.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst