Recept
« Terug naar recepten
Wentelteefjes met in seranoham gewikkelde tomaatje
PT20M
Wentelteefjes met in seranoham gewikkelde tomaatje
Een heerlijk wentelteefjes met in seranoham gewikkelde tomaatje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wentelteefjes met in seranoham gewikkelde tomaatje te bereiden
Meng de roomkaas met de bieslook,peterselie en de uitgeperste knoflook.Breng op smaak met zout en peper uit de molen.Kluts de eieren met de melk en een snufje zout.Verhit een pan met een beetje boter.Haal het brood door het eimengsel en bak de sneetjes aan beide zijden mooi bruin.Blancheer ondertussen de sugarsnaps 1 minuut in ruim kokend water en spoel ze koud.Rol elk tomaatje in een plakje ham.Verhit een pan met een beetje olie en bak daarin de rolletjes samen met de sugarsnaps.Breng op smaak met een beetje zout en peper.Leg 1 wentelteefje op een ruim bord.Verdeel er het mengsel van sugarsnaps en hamrolletjes over.Schep 1 bolletje roomkaas op de groenten en plaats er nog een wentelteefje schuin op.Garneer met hele blaadjes basilicum.