Recept
« Terug naar recepten
Wentelteefjes op normandische wijze
PT10M
Wentelteefjes op normandische wijze
Een heerlijk wentelteefjes op normandische wijze recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wentelteefjes op normandische wijze te bereiden
Neem 2 borden: in het ene mengt u de melk met de poedersuiker, in hetandere klutst u de eieren. Dompel het brood eerst in de gesuikerde melk en dan in de geklutste eieren. Kleur beide zijden in de hete boter, laat alles bruin worden, en flambeer dan met de cointreau. Schik, nog flamberend, snel op de warme borden, bestrooi met poedersuiker en dien de appelmoes met kaneel apart op in kleine schaaltjes.
catie zegt: