Recept
« Terug naar recepten
Wildzwijnsham met mangochutney
PT20M
Wildzwijnsham met mangochutney
Een heerlijk wildzwijnsham met mangochutney recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wildzwijnsham met mangochutney te bereiden
Verwarm de oven voor op I8O°C.
Bestrijk het filodeeg met de olie en bak het in 2-3 minuten in de oven goudbruin. Breek het deeg in stukken. Leg op elk bord een beetje sla, drapeer daarover wat plakjes wildzwijnsham.
Garneer met wat stukken filodeeg en leg wat mangochutney ernaast.
Bereiding mangochutney:
Houd 1 el mangoblokjes apart.
pureer de rest met de suiker, room en het water.
Roer de blokjes mango door de saus
Bestrijk het filodeeg met de olie en bak het in 2-3 minuten in de oven goudbruin. Breek het deeg in stukken. Leg op elk bord een beetje sla, drapeer daarover wat plakjes wildzwijnsham.
Garneer met wat stukken filodeeg en leg wat mangochutney ernaast.
Bereiding mangochutney:
Houd 1 el mangoblokjes apart.
pureer de rest met de suiker, room en het water.
Roer de blokjes mango door de saus