Bestuif de bovenkant vlak voor het serveren met cacaopoeder.
Zeker 3 uur van tevoren uit de diepvries halen.
Hij moet lekker smeuiig zijn van smaak !
Recept
« Terug naar recepten
Winterse kruidnootjes tiramisu
PT20M
Winterse kruidnootjes tiramisu
Een heerlijk winterse kruidnootjes tiramisu recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Frencken
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Kinderen - Kerst
- > BBQ & Grillen - Nagerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Afrika
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Baksels : Herfst 2005
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Winterse kruidnootjes tiramisu te bereiden
Verdeel de helft van de kruidnootjes over een rechthoekige schaal met een platte bodem.
Sprenkel de helft van de espresso erover.
Laat dit even staan !
Klop met een handmixer de dooiers in 5 minuten tot een luchtige massa.
Roer in een andere kom de mascarpone goed los met de likeur, suiker, vanillesuiker en crème fraîche.
Spatel hier de geklopte dooiers door.
Schep de helft van dit mengsel op de kruidnootjes en sprenkel de rest van de espresso erover.
Strijk de rest van het mascarponemengsel erover uit.
Zet de schaal afgedekt in het vriesgedeelte van de koelkast en laat de tiramisu in 3-4 uur stevig worden.
Sprenkel de helft van de espresso erover.
Laat dit even staan !
Klop met een handmixer de dooiers in 5 minuten tot een luchtige massa.
Roer in een andere kom de mascarpone goed los met de likeur, suiker, vanillesuiker en crème fraîche.
Spatel hier de geklopte dooiers door.
Schep de helft van dit mengsel op de kruidnootjes en sprenkel de rest van de espresso erover.
Strijk de rest van het mascarponemengsel erover uit.
Zet de schaal afgedekt in het vriesgedeelte van de koelkast en laat de tiramisu in 3-4 uur stevig worden.