Recept
« Terug naar recepten
Witlof gecarameliseerd
PT20M
Witlof gecarameliseerd
Een heerlijk witlof gecarameliseerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
hilde langewouters
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witlof gecarameliseerd te bereiden
Snijd het witlof in vieren.
Bak het een beetje aan.
Doe er een schepje suiker op en laat het carameliseren.
klein scheutje basilicumazijn er bij en gaar laten worden
Bak het een beetje aan.
Doe er een schepje suiker op en laat het carameliseren.
klein scheutje basilicumazijn er bij en gaar laten worden
jenny zegt: