Recept
« Terug naar recepten
Witlof geitenkaas
PT10M
Witlof geitenkaas
Een heerlijk witlof geitenkaas recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
super
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witlof geitenkaas te bereiden
Verwijder de blaadjes van de struikjes witlof. Gooi de bittere kern ervan weg. Bak de blaadjes in olijfolie in ongeveer 4 minuten wat bruin. Rooster daarna in dezelfde pan even kort wat pijnboompitten. Verdeel de blaadjes over een twee borden. Verkruimel de geitenkaas over de bladeren. Maak het tenslotte af met wat pijnboompitten, honing en tijm.