KookJij

witlof met ham en kaas in bladerdeeg

Een heerlijk witlof met ham en kaas in bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe witlof met ham en kaas in bladerdeeg te bereiden

witlof s'morgens koken en laten uitlekken, ham om de witlof rollen dan hele plak kaas eromheen, op de bladerdeeg leggen en als envelop vouwen, de oven voorverwarmen en 25 min. op 220 graden

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

joke

joke zegt:
vind het fijn dat je het lekker vond:);)
slaatje

slaatje zegt:
Nou Joke, het heeft gesmaakt. Het is inderdaad erg lekker. Groetjes Gerda :p:p:p
slaatje

slaatje zegt:
Oké, dank je wel. Staat voor volgende week op het programma.
Fijn weekend.Gerda:p:D;)
joke

joke zegt:
Ja, het bladerdeeg moet uitgerold worden.
h.groenendijk

h.groenendijk zegt:
Een klein beetje.
slaatje

slaatje zegt:
Het is lang geleden maar mijn vraag is nog steeds niet beantwoordt. Moet het bladerdeeg uitgerold worden?
:p
AnnikaT

AnnikaT zegt:
Een heel witlofstruikje past niet in een lapje bladerdeeg. Ik zou er een half in doen. En door de ham en kaas heb je eigenlijk geen vlees erbij nodig.
h.groenendijk

h.groenendijk zegt:
Ga dit vanavond proberen ,lijkt me lekker.
slaatje

slaatje zegt:
Hoeveel bladerdeeg heb je nodig -en het moet zeker uitgerold worden !!!
Groetjes Gerda:p