Recept
« Terug naar recepten
witlof met ham en kaas in bladerdeeg
PT30M
witlof met ham en kaas in bladerdeeg
Een heerlijk witlof met ham en kaas in bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
joke
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe witlof met ham en kaas in bladerdeeg te bereiden
witlof s'morgens koken en laten uitlekken, ham om de witlof rollen dan hele plak kaas eromheen, op de bladerdeeg leggen en als envelop vouwen, de oven voorverwarmen en 25 min. op 220 graden
joke zegt: