Recept
« Terug naar recepten
Witlof schotel
PT40M
Witlof schotel
Een heerlijk witlof schotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
marja hoebe
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witlof schotel te bereiden
Spek in boter bakken,als het begint te kleuren de ui erbij,daarna gehakt er rul in bakken,als dat gaar is, bl.tomatenpuree erdoor doen.
==========================================
In ovenschaal,op de bodem de helft van de witlof inleggen,daarop het gehakt mengsel,daarop andere helft van de witlof leggen,zakje geraspte kaas erover strooien,en in de over mooi bruin maken,ongeveer een half uur op 200 gr.
lekker met aardappelpuree,of met gebakken aardappels
==========================================
In ovenschaal,op de bodem de helft van de witlof inleggen,daarop het gehakt mengsel,daarop andere helft van de witlof leggen,zakje geraspte kaas erover strooien,en in de over mooi bruin maken,ongeveer een half uur op 200 gr.
lekker met aardappelpuree,of met gebakken aardappels
Mijn kookverhaal (marja hoebe)
dit recept gegeten bij een vriendin en blijft ook altijd lekker vooral als je niet zoveel tijd hebt.
Ria zegt: