Ik had weer es van alles in de koelkast liggen.
Ik hou erg veel van (rode) paprika.
Allerhande gaf een recept: "Witlofstamp met boerenkaas".
Ik heb er dus mijn draai aan gegeven.
Recept
« Terug naar recepten
Witlof stamp met (boeren)kaas
PT30M
Witlof stamp met (boeren)kaas
Een heerlijk witlof stamp met (boeren)kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gea Bruining
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
bewerking van een Allerhande recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witlof stamp met (boeren)kaas te bereiden
* pureetje maken voor 1 persoon, deze alleen maar grof gaan stampen zonder verdere toevoegingen.
* spekkies uitbakken en de stukjes paprika er aan het eind nog even mee gaan bakken.
* even op een bordje leggen.
* oven voorverwarmen op 200 gr.
* witlof in smalle reepjes snijden.
* deze heel kort en heftig gaan bakken in de pan van het spekje.
* alles gaan husselen en uiteraard ook de kaas en de mosterd er door gaan doen.
* ongeveer 15 minuten in de oven doen en..
* EET SMAKELIJK!!!
* spekkies uitbakken en de stukjes paprika er aan het eind nog even mee gaan bakken.
* even op een bordje leggen.
* oven voorverwarmen op 200 gr.
* witlof in smalle reepjes snijden.
* deze heel kort en heftig gaan bakken in de pan van het spekje.
* alles gaan husselen en uiteraard ook de kaas en de mosterd er door gaan doen.
* ongeveer 15 minuten in de oven doen en..
* EET SMAKELIJK!!!