Recept
« Terug naar recepten
Witlofblaadje met gorgonzola, peer en walnoot
PT30M
Witlofblaadje met gorgonzola, peer en walnoot
Een heerlijk witlofblaadje met gorgonzola, peer en walnoot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witlofblaadje met gorgonzola, peer en walnoot te bereiden
Haal 12 mooie kleine blaadjes van de witlofstronkjes.
Snij de danish blue in kleine blokjes. Doe dit ook met de walnoot
Snij als laatste de geschide peer in kleine blokjes druppel wat citroensap over de peer tegen het bruin worden en meng de kaasblokjes voorzichtig met de blokjes peer en de walnoot.
Verdeel het mengsel over de witlofblaadjes en serveer op kleinen bordjes met daarop wat druppels Crema di Balsamico.
Snij de danish blue in kleine blokjes. Doe dit ook met de walnoot
Snij als laatste de geschide peer in kleine blokjes druppel wat citroensap over de peer tegen het bruin worden en meng de kaasblokjes voorzichtig met de blokjes peer en de walnoot.
Verdeel het mengsel over de witlofblaadjes en serveer op kleinen bordjes met daarop wat druppels Crema di Balsamico.
mia7 zegt: