KookJij

Witlofsalade met daslook

Als er weer volop daslook is kun je lekker variëren met dit superfood. Deze keer maakte ik er voor de afwisseling een salade mee omdat je de (fijngesneden) bladeren heel goed rauw in een salade kunt eten. Lekker bij een biefstukje met Daslookboter en Aardappelpuree met daslook
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: petitchef
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Witlofsalade met daslook te bereiden

  1. Was de witlof, tomaten, bleekselderij en daslook goed en snij het allemaal fijn. Meng alles goed door elkaar.
  2. Maak een sausje van de yoghurt, suiker en mosterd.
  3. Proef even aan het sausje en doe er naar smaak zout en peper in.
  4. Meng het sausje door de salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst