Recept
« Terug naar recepten
Witlofsalade met rosbief en citroenvinaigrette
PT25M
Witlofsalade met rosbief en citroenvinaigrette
Een heerlijk witlofsalade met rosbief en citroenvinaigrette recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witlofsalade met rosbief en citroenvinaigrette te bereiden
Snijd een stukje van de onderkant van de asperges.Kook ze 3 min in water met zout.Giet ze af.Spoel er koud water over en laat ze uitlekken.Verwijder de stronkjes uit de struikjes witlof en verdeel de groente in reepjes.Halveer de avocado,verwijder de pit,schil de vrucht en snij hem in blokjes.Besprenkel deze met citroensap.Halveer de kerstomaatjes en bestrooi ze met peper en zout.Snijd de citroen in plakjes.Meng de ingredienten voor de dressing en voeg peper en zout naar smaak toe.Halveer de asperges in de lengte.Schep witlof,avocado,tomaten en peper en zout door elkaar.Schik de salade en de rosbief op een schaal met de tuinkers eromheen.Giet de dressing erover heen en garneer met asperges en citroenpartjes.