Recept
« Terug naar recepten
Witloof met veenbessen gestoofd
PT15M
Witloof met veenbessen gestoofd
Een heerlijk witloof met veenbessen gestoofd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witloof met veenbessen gestoofd te bereiden
Snijd het witloof in de helft, verwijder de bittere kern voor degenen die het niet lusten. Snijd vervolgens in fijne slierten.
Laat boter warm worden in de pan, stoof het witloof beetgaar aan en tevens goed kruiden. Voeg een lepel kandijsuiker toe en de veenbessen. Laat even op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm zowel bij wild als vis.
Laat boter warm worden in de pan, stoof het witloof beetgaar aan en tevens goed kruiden. Voeg een lepel kandijsuiker toe en de veenbessen. Laat even op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm zowel bij wild als vis.