Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: filet porc Ardenne met gestoofd witloof en wortelen en opgebakken peterselie aardappelen
PT30M
Dagschotel: filet porc Ardenne met gestoofd witloof en wortelen en opgebakken peterselie aardappelen
Bijzonder lekker dit lichtjes gepekeld en gerookt “Ardeens varkenshaasje”.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: filet porc Ardenne met gestoofd witloof en wortelen en opgebakken peterselie aardappelen te bereiden
- Wortel in fijne halve ringen snijden,stoof deze aan in een beetje boter. Witloof grof snijden deze bij de wortelen voegen kruiden en suiker toevoegen, stoof deze beetgaar.
- Aardappelen in blokjes snijden deze beetgaar koken in licht gezouten water. Bak deze goudbruin aan met de fijn gehakte peterselie en kruiden met peper.
- Het lichtjes gepekeld en gerookt “Ardeens varkenshaasje” rosé aanbakken in een beetje boter. Serveer dit alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.