Recept
« Terug naar recepten
Witloofbootjes met forelmousse
PT15M
Witloofbootjes met forelmousse
Een heerlijk witloofbootjes met forelmousse recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
39 kcal kCal energie
2,0 g Gram eiwit
3,3 g Gram vet
0,3 g Gram koolhydraten
2,0 g Gram eiwit
3,3 g Gram vet
0,3 g Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Colruyt
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witloofbootjes met forelmousse te bereiden
Mix de forel met de mayonaise, room, ei en het grootste deel van de dille tot een bijna homogeen mengsel. Kruid met peper.
Snij het bittere uiteinde van het witloof af, haal de blaadjes uit elkaar en vul met de forelmousse. Garneer met enkele rozepeperbolletjes en een plukje dille.
Snij het bittere uiteinde van het witloof af, haal de blaadjes uit elkaar en vul met de forelmousse. Garneer met enkele rozepeperbolletjes en een plukje dille.
fijnproever zegt: