Recept
« Terug naar recepten
Witloofwraps
PT20M
Witloofwraps
Een heerlijk witloofwraps recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witloofwraps te bereiden
Snijd het spek in kleine reepjes en bak af in wat boter.
Laat het spek afkoelen op keukenpapier.
Snijd de paprika’s in fijne reepjes.
Spoel het witloof en haal de harde kern eruit.
Snijd het witloof in lange, fijne reepjes.
Hak de bussel koriander fijn.
Snijd de sinaasappel in maantjes.
Doe in een mengkom de paprika’s, het witloof, sinaaasappelmaantjes en de zure room. Meng voorzichtig onder elkaar.
Voeg het sap van een halve citroen toe samen met de fijngehakte koriander.
Breng op smaak met tabasco, peper en zout.
Verdeel het mengsel over de 4 wraps.
Laat het spek afkoelen op keukenpapier.
Snijd de paprika’s in fijne reepjes.
Spoel het witloof en haal de harde kern eruit.
Snijd het witloof in lange, fijne reepjes.
Hak de bussel koriander fijn.
Snijd de sinaasappel in maantjes.
Doe in een mengkom de paprika’s, het witloof, sinaaasappelmaantjes en de zure room. Meng voorzichtig onder elkaar.
Voeg het sap van een halve citroen toe samen met de fijngehakte koriander.
Breng op smaak met tabasco, peper en zout.
Verdeel het mengsel over de 4 wraps.