Recept
« Terug naar recepten
Witte chocolade nougatparfait
PT30M
Witte chocolade nougatparfait
Een heerlijk witte chocolade nougatparfait recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witte chocolade nougatparfait te bereiden
In vuurvaste kom chocolade breken. Kom in pan met laagje kokend water zetten en chocolade (au-bain-marie) al roerend laten smelten. Slagroom lobbig kloppen (niet stijf). Nougat fijnhakken. Chocolade, slagroom en nogastukjes door elkaar scheppen. Massa in schaaltjes scheppen, afdekken met plasticfolie en in diepvries in ca. 3 uur laten bevriezen. Mangoschijfjes in zeef laten uitlekken.
Bereiden
Onderkant en zijkant van bakjes in heet water dompelen (eventueel ijs aan randen lossnijden met mesje). Borden op bakjes leggen, samen keren en ijs uit bakjes laten glijden. Royaal bestrooien met poedersuiker. Garneren met mangoschijfjes.
Bereiden
Onderkant en zijkant van bakjes in heet water dompelen (eventueel ijs aan randen lossnijden met mesje). Borden op bakjes leggen, samen keren en ijs uit bakjes laten glijden. Royaal bestrooien met poedersuiker. Garneren met mangoschijfjes.