KookJij

Witte chocolademousse

Een heerlijk witte chocolademousse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Kinderen - Toetjes
  2. > Kinderen - Traktatie
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ALARTDUCHOCOLAT
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Witte chocolademousse te bereiden

Verwarm 150 gram slagroom en laat er de witte chocolade in smelten.
Vermeng de gelatine, op voorhand geweekt, hierin.
Klop de resterende slagroom lichtjes op.
Klop de eiwitten en meng er de suiker onder.
Meng 1/3 van de slagroom met de chocolade, dan het eiwit en op het einde de rest van de slagroom.
Laat enkele uurtjes opstijven in een koele plaats.

Mijn kookverhaal (milenia brooks)

Ik heb dit recept zelf uitgeprobeerd en het was me gelukt. Ik ben eigenlijk pas elf ik weet niet of dat hier mag.Toen ik klein was hield ik er al van om lekkere dingen te maken dus hopelijk vinden de mensen die dit nu lezen het later ook zo lekker!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Els

Els zegt:
Probeer de advokaatbavarois ook eens, staat bij mijn recepten. Echt heerlijk.
Groetjes Els;)
kiki

kiki zegt:
Amai pas elf en dan al koken...heel erg goed hoor. Daar mag je best trots op zijn. Mijn dochtertje is zes en helpt ook graag mee in de keuken. :)
Dorry

Dorry zegt:
Hartelijke welkom Milenia, fantastisch dat je koken leuk vind. Ook ik ben begonnen toen ik 12 jaar was en heb veel uit mogen proberen van mijn moeder. Het resultaat is een schat aan informatie en een heerlijke passie in koken, bakken, wokken, braden noem maar op. Succes, we hopen nog meer van je te horen.;)
hns

hns zegt:
Erg goed Milenia.
Je kunt dus ook al eieren scheiden, dat kan ik niet zo goed, bij zit er vaak wat geel tussen het wit.
Succes! Hans:):)