Recept
« Terug naar recepten
Witte kool met een surprise van rode biet
PT25M
Witte kool met een surprise van rode biet
Een heerlijk witte kool met een surprise van rode biet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witte kool met een surprise van rode biet te bereiden
Witte kool beetgaar koken in licht gezouten water samen met de kruidnagel, afgieten en goed laten uitlekken.
Rode biet in kleine blokjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Stoof de sjalotjes aan in een beetje boter voeg de witte kool en rode biet toe. Kruid goed naar smaak en voeg de melk toe, even op hoog vuur goed laten opwarmen. Voeg indien nodig het bindmiddel toe.
Rode biet in kleine blokjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Stoof de sjalotjes aan in een beetje boter voeg de witte kool en rode biet toe. Kruid goed naar smaak en voeg de melk toe, even op hoog vuur goed laten opwarmen. Voeg indien nodig het bindmiddel toe.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: