Recept
« Terug naar recepten
Witte lasagne
PT45M
Witte lasagne
Een heerlijk witte lasagne recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
tineke van Meeuwen
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witte lasagne te bereiden
Oven voorverwarmen op 175 à 200°C.
Kook de kip op laag vuur in de bouillon gaar. Haal de kip uit het vocht en laat hem afkoelen. Bewaar het vocht. Pluk het vlees van de bouten en fruit de ui in de.boter, voeg de bloem toe en roer goed door tot de klontjes zijn verdwenen. Blus af met 7 dl. kippenbouillon en roer er met de garde 2 dl. room door .Op smaak maken met z/p.
Nog 5 min. zachtjes pruttelen en roer de kip erdoor.
Beboter een ovenschotel. Schep er een dun laagje saus in, en leg er lasagnebladen op en herhaal tot de saus op is. Eindig met een laagje saus. Bestrooien met lasagnekaas, en dan ongeveer 30 min. in de oven.
Kook de kip op laag vuur in de bouillon gaar. Haal de kip uit het vocht en laat hem afkoelen. Bewaar het vocht. Pluk het vlees van de bouten en fruit de ui in de.boter, voeg de bloem toe en roer goed door tot de klontjes zijn verdwenen. Blus af met 7 dl. kippenbouillon en roer er met de garde 2 dl. room door .Op smaak maken met z/p.
Nog 5 min. zachtjes pruttelen en roer de kip erdoor.
Beboter een ovenschotel. Schep er een dun laagje saus in, en leg er lasagnebladen op en herhaal tot de saus op is. Eindig met een laagje saus. Bestrooien met lasagnekaas, en dan ongeveer 30 min. in de oven.
boomer zegt: