Recept
« Terug naar recepten
Witte pralines met chocola en abrikozen
PT15M
Witte pralines met chocola en abrikozen
Een heerlijk witte pralines met chocola en abrikozen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Witte pralines met chocola en abrikozen te bereiden
1. Hak de abrikozen héél fijn. Kneed ze met de marsepein, de poedersuiker, de geraspte sinaasappelschil en de abrikozenlikeur. Rol het mengsel tussen huishoudfolie (of tussen twee opengesneden diepvrieszakjes)1/2 cm dik uit tot een rechthoek en snij die in 80 stukjes van 2 x 2 cm.
2. Smelt de witte chocoladecouverture. Snij de abrikozen voor de afwerking in 80 fijne reepjes. Dompel de vulling in de couverture en laat de pralines opstijven op bakpapier. Versier met de abrikozenreepjes. Zet afgedekt in de koelkast.
2. Smelt de witte chocoladecouverture. Snij de abrikozen voor de afwerking in 80 fijne reepjes. Dompel de vulling in de couverture en laat de pralines opstijven op bakpapier. Versier met de abrikozenreepjes. Zet afgedekt in de koelkast.
deville simonne zegt: