KookJij

Witte pralines met chocola en abrikozen

Een heerlijk witte pralines met chocola en abrikozen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 80 stuks personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Witte pralines met chocola en abrikozen te bereiden

1. Hak de abrikozen héél fijn. Kneed ze met de marsepein, de poedersuiker, de geraspte sinaasappelschil en de abrikozenlikeur. Rol het mengsel tussen huishoudfolie (of tussen twee opengesneden diepvrieszakjes)1/2 cm dik uit tot een rechthoek en snij die in 80 stukjes van 2 x 2 cm.
2. Smelt de witte chocoladecouverture. Snij de abrikozen voor de afwerking in 80 fijne reepjes. Dompel de vulling in de couverture en laat de pralines opstijven op bakpapier. Versier met de abrikozenreepjes. Zet afgedekt in de koelkast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

deville simonne

deville simonne zegt:
:)