Recept
« Terug naar recepten
Witte van Rotselaar gesmolten op een bedje van groene asperges
PT20M
Witte van Rotselaar gesmolten op een bedje van groene asperges
Een heerlijk witte van rotselaar gesmolten op een bedje van groene asperges recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
kaas.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witte van Rotselaar gesmolten op een bedje van groene asperges te bereiden
Schil en kook de asperges gaar en snijd ze vervolgens in grote stukken.
Leg de asperges in het midden van een groot bord en leg er plakjes van de witte Rotselaar op. Samen gaan ze nu 5 minuten onder een hete gril.
Meng de overige ingrediënten op smaak voor een perfecte vinaigrette.
Haal de asperges onder de gril vandaan.
Besprenkel tot slot asperges en de gesmolten kaas met de honingvinaigrette en versier het met wat verse peterselie.
Leg de asperges in het midden van een groot bord en leg er plakjes van de witte Rotselaar op. Samen gaan ze nu 5 minuten onder een hete gril.
Meng de overige ingrediënten op smaak voor een perfecte vinaigrette.
Haal de asperges onder de gril vandaan.
Besprenkel tot slot asperges en de gesmolten kaas met de honingvinaigrette en versier het met wat verse peterselie.