Recept
« Terug naar recepten
Witte Wijnsaus
PT20M
Witte Wijnsaus
Een heerlijk witte wijnsaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
19
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witte Wijnsaus te bereiden
Smelt de boter op een laag vuur en meng de bloem hierdoor.Roer het tot een mooi glad mengsel,warm het door en voeg 2 deciliter hete bouillon toe.Breng het aan de kook en roer het sausje weer glad.Voeg nu al roerend de rest van het bouillon toe.Kook de saus even door en maak het af met room,bordeaux en met iets saus aangemengde eidooier.
Lex Heufke Kantelaar zegt: