Recept
« Terug naar recepten
Witvissoep
PT50M
Witvissoep
Een heerlijk witvissoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Witvissoep te bereiden
Verwijder vel en eventuele graten van visfilet en snijd ze in blokjes van 21/2 centimeter.In een grote kom doen.Vermeng ui,knoflook,peterselie,citroenschil,citroentijm,laurierbladeren,olijfolie en azijn.Over de vis gieten,afdekken met plasticfolie en 2 uur in de koelkast laten marineren.Doe het vismengsel in een grote pan.Bouillon wijn en peper toevoegen.Langzaam tot het kookpunt brengen en afgedekt 15 minuten laten sudderen tot de vis net gaar is.Voor het opdienen het brood goudbruin roosteren.In soepborden leggen en hete soep er over gieten.