Recept
« Terug naar recepten
Wok met kip, appel en gele paprika
PT20M
Wok met kip, appel en gele paprika
Een heerlijk wok met kip, appel en gele paprika recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
primo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wok met kip, appel en gele paprika te bereiden
Snijd de kipfilet in reepjes.
Verwijder het klokhuis van de appels en snijd de appels in partjes.
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in reepjes.
Verhit de boter in een wok en roerbak de kip en de paprika 5 minuten.
Doe de appelpartjes erbij en roerbak tot de appeltjes zacht zijn.
Voeg de suiker, de room en de mosterd toe en laat de saus wat indikken (ongeveer 3 minuten).
Neem de pan van het vuur en voeg er eventueel de veldsla bij.
Verwijder het klokhuis van de appels en snijd de appels in partjes.
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in reepjes.
Verhit de boter in een wok en roerbak de kip en de paprika 5 minuten.
Doe de appelpartjes erbij en roerbak tot de appeltjes zacht zijn.
Voeg de suiker, de room en de mosterd toe en laat de saus wat indikken (ongeveer 3 minuten).
Neem de pan van het vuur en voeg er eventueel de veldsla bij.