Recept
« Terug naar recepten
Wok van witloof, appel en kip
PT30M
Wok van witloof, appel en kip
Een heerlijk wok van witloof, appel en kip recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wok van witloof, appel en kip te bereiden
Kook de pasta al dente in gezouten water.
Snijd de kip in reepjes. Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd in stukjes. Haal de blaadjes van het witloof.
Verhit de olie in een wok en roerbak de kip en het witloof 5 minuten. Voeg de appel, de roomkaas en blaadjes dragon toe en laat de saus 3 minuten indikken.
Haal de wok van het fornuis en voeg er de gekookte pasta aan toe. Serveer onmiddellijk.
Snijd de kip in reepjes. Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd in stukjes. Haal de blaadjes van het witloof.
Verhit de olie in een wok en roerbak de kip en het witloof 5 minuten. Voeg de appel, de roomkaas en blaadjes dragon toe en laat de saus 3 minuten indikken.
Haal de wok van het fornuis en voeg er de gekookte pasta aan toe. Serveer onmiddellijk.