Recept
« Terug naar recepten
Worst aan het spit
PT15M
Worst aan het spit
Een heerlijk worst aan het spit recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Worst aan het spit te bereiden
Laat de cocktailworstjes uitlekken en dep ze droog met keukenpapier. Spreid de plakjes ontbijtspek uit op een snijplank en strooi Provençaalse kruiden over de plakjes.
Breek het ei in een diep bord en klop het los. Doe het paneermeel in een ander diep bord. Haal alle blokjes kaas door het ei en daarna door het paneermeel. Zorg dat alle kanten goed bedekt zijn.
Rol elk worstje in een plakje spek. Steek aan elke satéprikker 4 worstjes en 3 blokjes kaas. Doe ze om en om. Begin met een worstje.
Bak de spiezen in ongeveer 4 minuten knapperig, keer ze af en toe om. Dat gaat handig met een vleestang.
Breek het ei in een diep bord en klop het los. Doe het paneermeel in een ander diep bord. Haal alle blokjes kaas door het ei en daarna door het paneermeel. Zorg dat alle kanten goed bedekt zijn.
Rol elk worstje in een plakje spek. Steek aan elke satéprikker 4 worstjes en 3 blokjes kaas. Doe ze om en om. Begin met een worstje.
Bak de spiezen in ongeveer 4 minuten knapperig, keer ze af en toe om. Dat gaat handig met een vleestang.