Recept
« Terug naar recepten
Worst met gegrilde paprika’s en rucolla
PT20M
Worst met gegrilde paprika’s en rucolla
Een heerlijk worst met gegrilde paprika’s en rucolla recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
evyquorn.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Worst met gegrilde paprika’s en rucolla te bereiden
Strijk de paprika’s in met de helft van de olijfolie en plaats ze op een warme grill. Laat ze 10 à 15 minuten grillen tot het vel zwart ziet. Doe het vel eraf, haal de pitjes eruit en snij de paprika’s dan in reepjes.
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking, los het bouillonblokje op in het kookwater, laat uitlekken en afkoelen.
Bak de Quorn worsten, volgens de instructies op de verpakking, met de rest van de olijfolie, laat afkoelen en snijd de worsten diagonaal.
Meng de worsten, de Pesto, de pasta, de paprika’s en de rucola. Breng op smaak en dien onmiddellijk op.