KookJij

Wortel-gembersoep

Een heerlijk wortel-gembersoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie: 100 kCal energie
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: nina
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wortel-gembersoep te bereiden

Stoof de ui in een bodempje water. Voeg de gember en wortelen toe en laat even sudderen. Giet er de bouillon en het sinaasappelsap bij en laat ca.1/2 uur zachtjes koken tot de wortelen gaar zijn. Mix tot een licht gebonden soep. Voeg indien te dik nog wat water toe en breng dan opnieuw aan de kook. Werk af met geraspte wortel, gember en enkele korianderblaadjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst